Dit is ons verhaal.

Wij stropen onze mouwen op om op te kalefateren wat naar de gallemiezen gaat. Met oog, oor en gevoel voor kansen en mensen. Elke ontwikkeling begint opnieuw met het vaststellen van het allesomvattende maatschappelijke doel en dit blijft de stip op de horizon tijdens het hele proces. Ons werk moet zin hebben en dat vereist dat we buiten vaste kaders denken. Dit mag en moet van ons worden verwacht.

Wij krijgen energie van het uitoefenen van ons vak en steken deze met hart en ziel in haalbare dromen. Ruimtelijke ingrepen moeten kwaliteit hebben én lang meegaan; ze zijn van grote invloed op het functioneren van een stad en de mensen die erin leven. Daarom kijken we altijd verder dan onze eigen neus lang is. Wij maken duidelijke afspraken en komen deze na,

met alle betrokkenen en deskundigen op het juiste moment aan tafel. Door te vinden en te benadrukken wat mensen verbindt wordt – met zorgvuldige afweging van ieders belangen – per ontwikkeling de beste oplossing gevonden. Wij staan voor openheid, integriteit en professionaliteit en stimuleren deze ook in onze samenwerking bij anderen. Dat is KIKX!

KIKX´Thuishaven.

Het Team.

 • Bart van Sliedregt
  Bart van Sliedregt

  Belangrijk in een teamsport is dat je moet samenwerken, elkaar moet vertrouwen en moet stimuleren om het beste resultaat te bereiken. Dat is voor mij ook de kern van projecten ontwikkelen. Een gezamenlijke ambitie verwezenlijken. Zoeken naar wat bindt. Samen.

 • Brigitte Veer
  Brigitte Veer

  Als managementassistente ben ik in augustus 2011 begonnen te werken binnen het team van KIKX. In eerste instantie had ik enkel een ondersteunende functie bij KIKX, maar al snel bleken de heren van KIKX zeer zelfstandig en lagen er ook andere uitdagingen op mij te wachten. Marketing/communicatie en commercieel beheer mocht ik dan ook toevoegen aan mijn takenpakket.

 • Frank Serraarens
  Frank Serraarens

  Sinds 2009 begeleid ik Winnende Bouwteams van KIKX. De aanpak draait om wat we in de kern allemaal willen:
  samen binnen tijd en budget projecten realiseren wat een win-win oplevert voor alle betrokken partijen. Waarbij iedereen op eigen wijze toegevoegde waarde levert.

 • André Maatman
  André Maatman

  Vanuit VastgoedControl ondersteun ik KIKX met parttime controlling. Van administratie tot en met het bespreking van de project- en bedrijfsrapportages met projectmanagers en directie. VastgoedControl biedt software en personele inzet voor beheersing van projecten en portefeuilles.

 • Thomas van Sliedregt
  Thomas van Sliedregt

  Research is een van de werkzaamheden waar ik mij voornamelijk mee bezig houd. Daarnaast krijg ik veel de ruimte binnen KIKX om me uit te spreken over of te verdiepen in juridische zaken met betrekking tot projectontwikkeling.

 • Tineke Dekker
   Tineke Dekker

   Sinds 2011 houd ik het kantoor van KIKX schoon. De sfeer bij KIKX is zeer gemoedelijk, hierdoor voel ik mij enorm op mijn gemak en ervaar het gevoel dat ik een onderdeel ben van KIKX. Met plezier ga ik dan ook naar kantoor om te zorgen dat alles weer aan kant is.

  • Sjoerd Harsveldt
    Sjoerd Harsveldt

    Als ontwikkelaar zorg ik ervoor dat de ideeën, projecten worden.  Dat doe ik dan wel samen met alle collega’s want kennisuitwisseling is voor mij een onmisbaar ingrediënt voor vastgoedontwikkeling. Naast mijn ervaring in woon-, commercieel- en zorg-gerelateerd vastgoed heb ik een stedenbouwkundige achtergrond, iets waar ik ook in mijn huidige functie vaak gebruik van maak .

   • Michel Heijneman
    Michel Heijneman

    Michel heeft door zijn jarenlange ervaring bij diverse ontwikkelaars een uitstekend gevoel ontwikkeld voor hoogwaardige planontwikkeling op het vlak van zowel woning- alsmede utiliteitsbouw. Als solide ontwikkelaar inventariseert, en analyseert hij de belangen van alle betrokken partijen en zet hij zich in voor een optimaal resultaat.  Door zijn open karakter, zijn doortastendheid en doorzettingsvermogen worden ideeën uiteindelijk projecten.