Dit is ons verhaal.

Wij stropen onze mouwen op om op te kalefateren wat naar de gallemiezen gaat. Met oog, oor en gevoel voor kansen en mensen. Elke ontwikkeling begint opnieuw met het vaststellen van het allesomvattende maatschappelijke doel en dit blijft de stip op de horizon tijdens het hele proces. Ons werk moet zin hebben en dat vereist dat we buiten vaste kaders denken. Dit mag en moet van ons worden verwacht.

Wij krijgen energie van het uitoefenen van ons vak en steken deze met hart en ziel in haalbare dromen. Ruimtelijke ingrepen moeten kwaliteit hebben én lang meegaan; ze zijn van grote invloed op het functioneren van een stad en de mensen die erin leven. Daarom kijken we altijd verder dan onze eigen neus lang is. Wij maken duidelijke afspraken en komen deze na,

met alle betrokkenen en deskundigen op het juiste moment aan tafel. Door te vinden en te benadrukken wat mensen verbindt wordt – met zorgvuldige afweging van ieders belangen – per ontwikkeling de beste oplossing gevonden. Wij staan voor openheid, integriteit en professionaliteit en stimuleren deze ook in onze samenwerking bij anderen. Dat is KIKX!

KIKX´Thuishaven.

Het Team.

 • Bart van Sliedregt
  Bart van Sliedregt

  Belangrijk in een teamsport is dat je moet samenwerken, elkaar moet vertrouwen en moet stimuleren om het beste resultaat te bereiken. Dat is voor mij ook de kern van projecten ontwikkelen. Een gezamenlijke ambitie verwezenlijken. Zoeken naar wat bindt. Samen.

 • Brigitte Veer
  Brigitte Veer

  Als managementassistente ben ik in augustus 2011 begonnen te werken binnen het team van KIKX. In eerste instantie had ik enkel een ondersteunende functie bij KIKX, maar al snel bleken de heren van KIKX zeer zelfstandig en lagen er ook andere uitdagingen op mij te wachten. Marketing/communicatie en commercieel beheer mocht ik dan ook toevoegen aan mijn takenpakket.

 • André Maatman
  André Maatman

  Vanuit VastgoedControl ondersteun ik KIKX met parttime controlling. Van administratie tot en met het bespreking van de project- en bedrijfsrapportages met projectmanagers en directie. VastgoedControl biedt software en personele inzet voor beheersing van projecten en portefeuilles.

 • Sjoerd Harsveldt
   Sjoerd Harsveldt

   Als ontwikkelaar zorg ik ervoor dat de ideeën, projecten worden.  Dat doe ik dan wel samen met alle collega’s want kennisuitwisseling is voor mij een onmisbaar ingrediënt voor vastgoedontwikkeling. Naast mijn ervaring in woon-, commercieel- en zorg-gerelateerd vastgoed heb ik een stedenbouwkundige achtergrond, iets waar ik ook in mijn huidige functie vaak gebruik van maak .

  • Julian Hooijmans
   Julian Hooijmans

   In mijn werksituatie wil ik het beste uit mijzelf en collega’s halen. Door een meer intelligente aanpak een betere resultaat verkrijgen en daardoor met meer plezier te werk gaan. Ik voel mij thuis in complexe bestuurlijke situaties waar conflicterende belangen samen komen. Ik weet snel de kern van het probleem te kaderen en van daaruit naar oplossingen te zoeken. Gecombineerd met het specialisme van de experts, zicht op de doelstelling en een gezonde dosis relativeringsvermogen is een gewenste oplossing altijd voorhanden.

  • Job van Adrichem
   Job van Adrichem

   Als planontwikkelaar ben ik ondersteunend aan de verschillende projectteams, en haal ik energie uit het optimaliseren van een project en het stimuleren van de projectleden. Met mijn kritische blik en nuchtere grondhouding, evenals mijn bouwkundige achtergrond en ondernemende karakter, ga ik samen met mijn collega’s voor het beste resultaat.

  • Thomas van Sliedregt
   Thomas van Sliedregt

   Research is een van de werkzaamheden waar ik mij voornamelijk mee bezig houd. Daarnaast krijg ik veel de ruimte binnen KIKX om me uit te spreken over of te verdiepen in juridische zaken met betrekking tot projectontwikkeling.

  • Michel Heijneman
   Michel Heijneman

   Als ontwikkelaar bij KIKX krijg ik enorm veel energie door gezamenlijk met marktpartijen te bekijken hoe we de kansen van vandaag om gaan te zetten in de plannen van morgen. Na jaren als projectmanager gewerkt te hebben ben ik bekend met het totale ontwikkel traject beschik ik naast de procedurele ook over de noodzakelijke technische kennis. Het is dan ook bijzonder prettig om vanuit deze ervaring een bijdrage te kunnen leveren aan het team van KIKX en haar klanten.

  • Fleur Huisman
   Fleur Huisman

   Na het afronden van mijn studie bouwkunde bij KIKX, kreeg ik de mogelijkheid om hier aansluitend aan de slag te gaan. Ik doe voornamelijk research voor (mogelijke) projecten, maar daarnaast krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen. Door mee te werken in de lopende projectteams zie ik de verschillende kanten van een ontwikkeling. Zo ontdek ik de aspecten die ik interessant, maar vooral leuk vind en waar ik gemotiveerd verder mee wil.